Job hos os

Vi har stor respekt for vores medarbejdere. De skal være glade for at komme på arbejde, og de skal vide, at vi sammen finder ud af arbejdsopgaverne. Vi gør meget ud af at give vores medarbejdere ansvar, og de får alle mulighed for at udvikle deres kompetencer løbende. Vi arrangerer sociale arrangementer, såsom fodboldturneringer, bowlingture og grillaftener.  Vi arbejder hele tiden for at gøre hinanden bedre.

I 2017 vandt vi Tønder Kommunes sociale virksomhedspris på baggrund af den store indsats med at hjælpe borgere der har det svært til at komme tilbage til arbejdsmarkedet. I 2020 fik vi Tønder Kommunes CSR pris for det medansvar vi tager i samfundet. Det giver rigtig meget mening for os at være med til at udvikle mennesker. Vi tror på, at alle skal have mulighed for at bidrage med det, de har mulighed for, og det er en tankegang, vi har arbejdet ud fra, siden vi havde den første i fleksjob i 1994.

Jeg kan rigtig godt lide, at der er plads til forskelligheder. Det er en rar arbejdsplads, hvor jeg som elev er kommet rigtig godt med hele vejen rundt på gården”

Tine Kühl, Elev

We are constantly working to optimize the workflow, everyone cares that the paths are clean and that the cows and calves are healthy. It’s a pleasure to work at a place like this, and me and my colleagues love to work here”

Nataliia Shipilova, Employee

“Working at Søndergården you learn a lot about Dairy Farming and how to treat the cows with respect”

Eric Cunha, Employee

Arbejde hos Søndergården

Vi er altid interesseret i at modtage jobansøgninger. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at arbejde hos Søndergården. Ansøgninger og CV kan sendes til Karin Christensen på mail: karin@blsg.dk